2017. nov 04.

Miért hiszed, hogy szexi vagy kövéren is?

írta: Dobozon Kívül
Miért hiszed, hogy szexi vagy kövéren is?

Fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Egy igazi nőn van némi zsír. A kutyák játszanak csontokkal. Ezek a leggyakoribb bullshit-ek, amelyeket az elhízott emberek mondanak.

fat-woman-behind-398146.jpg
Tegye fel a kezét, aki nem szeretné, hogy kívánja a párja? Aki nem szeretné, hogy a másik nem megforduljon utána az utcán? Akinek nem esne jól, hogy mások megkérdezzék, "mit csinálsz, hogy ilyen jó formában vagy"?

Természetes vágyak. A párválasztás is a kereslet és kínálat alapjain nyugszik. Egy csinos, formás nőnek sok választási lehetősége van. Egy kövér, csúnya, igénytelen nőnek kevés. Minél több oldalon javítasz magadon, annál jobb helyzetben vagy. A fizikai vonzalom ösztönös jelenség. Nem tudjuk befolyásolni. Nem mellékesek persze a belső tulajdonságok sem, de az egy másik téma.

Mivel etetnek téééged?

A legnagyobb hazugság az, hogy szexi lehetsz anélkül is, hogy ezért tennél. Miért hazudják neked, hogy ez lehetséges? Mert ehhez nem kell tenni, nem kell kilépni a komfortzónádból nap mint nap.

"De állj! Az emberek utálnak kilépni a komfortzónájukból. Ki lenne szimpatikus egy ilyen üzenettel? Mondjuk - és még inkább mutassuk - inkább azt, hogy az igazi nőn van súlyfelesleg. Persze azért legyen szép a bőröd, kenj rá egy kis testápolót" (Dove kommunikáció).

Mennyivel egyszerűbb azt elhitetni veled, hogy nincs szükség a célodra, mint végigkísérni az úton és ösztönözni...

Minden egyes nap el kell dönteni, hogy este salátát eszel, vagy pizzát. Hogy megnézel egy részt a sorozatból, vagy elmész edzeni. Minden ilyen alkalommal egy döntést hozol meg. A rövid távú élvezeteket választod, vagy azt, hogy pár hónap múlva büszke lehetsz magadra, mert elérted a célodat?

Nem muszáj szexinek lenni

Lehetsz okos is vagy vicces. Lehetsz jó a munkádban. Nem muszáj szexinek lenni. Vannak más értékek is, amelyek nagyon fontosak az életben. De akkor ne akard, hogy a párod kívánjon téged. Nem a szexet. Téged.
A szexi annyit jelent, hogy szexelnének veled. Ha nem vagy az, akkor nyilván nem. Elég egyszerű szabály az életben. Ha a párod mégis szexel veled ennek ellenére az azért van, mert megcsalni roszs dolog, de alapvet szükségletek attól még ugyanúgy vannak. Durva ezt így leírni? Igen. Igaz? Csak gondold át.

Milyen egy szexi nő?

Mint minden dolog az életben, ez sem egy fekete vagy fehér téma. Ízlés és kultúrafüggő. 

Sokan ilyenkor azt mondják, hogy a gebék sem szexik. Mert ugye könnyű előjönni a másik véglettel, hátha az mentesíta munka alól. Nézd meg akkor őt:

 

Vibes �� @irina_dreyt Ph: @a_mavrin #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) által megosztott bejegyzés,

 

Ő szexi. Vékony, de van némi izom. De nyilván nem lehet mindenki Viki Odintcova. A genetika miatt sem elérhető, és nem kell mindenkinek ugyanúgy kinéznie. De kihozhatja magából a legjobbat, és élheti azt az életet, ami ott van egy karnyújtásnyira. Csak tenni kellene érte...



Mivel nem lehet jól írni mindkét félről egyszerre, szeretném leszögezni, hogy ez a férfiakra is ugyanúgy igaz, de mivel a kampányok és cikkek jelentős része a nőkről beszél, ezért fontosabbnak éreztem inkább őket használni alanyként.

Szólj hozzá

egészség párkapcsolat szexi